Admin Admin
| Naslov komentara: LUKA Thu Sep 10, 2009 5:17 pm | |
| Luka Danas sam razgovarao sa covjekom koji se vratio iz Luke. Tri mjeseca sam bijo u Luci i njenoj okolini, ljetos je bilo liepo,bilo je naroda, radnici koje su radili na putu i po neki prolaznik, kako se zima primice,tako nestaje i glasova po planini, nema prolaznika i vraca se ona ustakljena samoca u nas kraj. Sve ostalo isto ko i ovdi,svi smo mi isti ili slicni jedni drugima gdje god bili.
Sa druge strane imam informacije da ce se pruduziti asvalt ove godine do na Karicev vlaz i da ce pokusati da naspu put u oba sela.
Na proljece da se odmah pocne praviti put sa Vukoljina stana do Podravanja.. Muhamed se bori da u sledecoj godini ide struja Karicev vlaz-Vukoljin stan,da ide pored ceste i da moze svako imati,odnosno uzeti struju ko bude u toj blizini,sto nije bio slucaj prie. Ovo je takode dobro zamisljeno,ako se odradi... Put za Podravanje sa Vukoljina stana,gotovo da se nemoze nazvati putem.Covjek mi rece:Isao sam jednom u Srebrenicu tim putem,sledeci put sam obilazio preko Han-pieska,Vlasenice pa u Srebrenicu,nismo smjeli preko Stublica.Vjeruj mi nema majstora da bih tim putem prosao sa volovima i saonama a da nebi preturio saone,uzas put,tako los nije bio nikada... | |
|