Admin Admin
| Naslov komentara: Luka Wed Feb 09, 2011 4:37 am | |
| LukaPisali smo o smrti rah. Muje Sulejmanovica. Ja nisam poznavao rah Muju,ali sam razgovarao sa Avdagom Begic,koji je jako cienijo rah.Muju, pa smo se dogovorili da njegovoj majci prikupimo koliko bilo novcane pomoci,obzirom da je ostala sama u Zenici i da nije imala nikakve penzije.
Avdaga ce sa svojim sestrama nesto prikupiti a Ejub Sulejmanovic na Floridi sa svojom porodicom.Ejub ide 29 Marta u Bosnu i on ce uruciti ovaj nas skromni poklon, Muje rah. majci. Ako jos neko zeli da da svoj doprinos,moze to uciniti,jos nije kasno,koji zive u mojoj blizini,mogu dati meni a ja Ejubu saljem u naredni Ponedeljak a moze svako staviti u kovertu cek i poslati Ejubu,Ejub ga unovci i ponese pare.E.Sulejmanovic 464283 rd Aven Pinellas Park FL 33781Imena ljudi koji su do sada dali svoj skromni prilog: 1. Custovic - X = 20$ 2. Begic Esed = 20$ 3. Adin Begic = 20$ 4. Muhidin Begic = 20$ 5. Naza Begic = 20$ 6. Salcinovic Sadik =20$ 7. Salcinovic Sabina =20$ 8. Mehmedovic Zineta = 20$ 9. Mustafic Amir .. . = 20$ 10. Mustafic Hadzi - Nura =20$ 11. Mustafic Hasib......= 20$12.Custovic......................M. =20$ | |
|
Admin Admin
| Naslov komentara: Re: Luka Sat Feb 19, 2011 8:31 pm | |
| Ejub mi rece da je dobijo jednu donaciju od Safeta Mustafica. Avdaga Begic sa svojim sestrama prikupio je donaciju i ovih dana bice poslana Ejubu..... Ejub ide u BIH 29 Marta i on ce licno uruciti ovoj zeni sve sto se prikupi... | |
|