Admin Admin
| Naslov komentara: Sarajevo - Vukoljin stan Mon May 02, 2011 12:50 pm | |
| Sarajevo - Vukoljin stanPut iz Sarajeva preko Zepe do Vukoljina stana,bio je kisovit i blatnjav. Uz povecanu kontrolu policije u s.entitetu,cielog dana pratila je kisa. U Han Pjesku,odmah na izlazu za Zepu,cekala je policija i neumorno kontrolisala vozila a bogami mnoge i kaznila.Teferic u Zepi,bio je liepo osmisljen,sve da lici na prosla zlatna vremena.
Valja pomenuti Ismeta iz Cavcica,on je svojom domisljenosti i trudom,uspjevao i pored loseg vremena da vodi teferic u zamisljenom izgledu.
Kolalo se kao nekada,pjevalo,pa i ASIKOVALO,mnogo sam glasova cuo:Ovo ima samo jos u Zepi.
Pred mrak,otisao sam za kratko na moje omiljeno mjesto,Vukoljin stan. Tamo dok sam bio,naisla su neka siva kola u kojima su bila dva muskarca,cim su vidjeli moja kola,stali su na udaljenosti od jedno 200m i dugo pratili moje ponasanje a onda su otisli prema Luci,ocito Luka se prati na svakom mjestu i u svakom vremenu.Mozda tako zasluzuje ako znamo da su uselili covjeka koji ih ustopice prati sve.
Na mom putu iz Zepe za Vukoljin stan,ocekivao sam negdi u Sirovoj gori pretres,ali za divno cudo,nije ga bilo,no to neznaci da ga nece biti i sutra,zato svako pamet uglavu??PurticiCAVCICIZEPADININA KUCA NA VUKOLJINU STANUMOJ PLAC ZA V...MUHINA LJEPOTICA.. | |
|
Admin Admin
| Naslov komentara: Re: Sarajevo - Vukoljin stan Wed May 04, 2011 4:51 pm | |
| | |
|