Video sam dodao da bude malo veci post.A.B. MZ Luka
Luka je ova dva tri dana,pocela raditi ono sto je trebala jos prie 5-6 godina. Put za Luku bio je pocet da se krpi ito bez ikakvog pomaka na bolje.Poneku jamu su nasuli,tako da su ostavili isto kako je i bilo. Bez nasipa,bez valjka,bez ikakvoga smisla je radeno.
Kada su to vidjeli Lucani i Krusevci brzo su se organizovali i na Stublicu napravili barikadu,za sva vozila,sem privatni koja idu za ovu MZ. Jedni su radili na Barikadi a drugi su organizovali prehranu sa raznjevima. Ova vijest brzo stize i do nacelnika opcine Srebrenica koji odmah sa svojom sluzbom stize na Stublic. Na Stublicu pada dogovor da se put ponovo radi,ovaj put iz Luke,prema Podravanju. Danas nasipaju uz Voznik prema Gobelji i prvi utisci su da je dobro,stim sto jos nije dosao valjak,ali ito ce doci. Na Stublicu bilo je i ruzni rieci,ali valjda je to i moralo tako biti,da bi bio i popravljen put. Lucani su ljuti na nacelnika,ali pozitivno pricaju za Camila a posebno Muhameda Durakovica. Muhamed je obecao sa svoje strane uciniti sve da se jednom taj put za MZ Luku riesi. Nisam bio na licu mjesta i nemojte zamjeriti ako ponesto i nebude ovako,ali ide sigurno na bolje ...
Guber1
Naslov komentara: Re: Luka Wed Sep 22, 2010 7:26 pm
Put ce zasigurno biti popravljen ali ce se i upamtiti ruzne rieci i ruzno ponasanje pojedinac koje svakako nisu trebale,ne zbog politicara,nego zbog kulture i tog naroda gore.
SDA Gost
Naslov komentara: Hmmm Sat Sep 25, 2010 6:23 am
Je li opet predizborna igra stranke SDA u pitanju, njihove lazi i obmane?Te ljude i svi koji glasaju za istu treba otkaciti jednom za sva vremena.Neka idu u 100 p.m!SDA=SDS, pa glasajte opet za iste majmune.
Admin Admin
Naslov komentara: Re: Luka Sat Sep 25, 2010 7:32 am
Rodo
Nemoj tako zestoko,svaka majka bi voljela da njen sin bude najbolji. Necu ovo sad izbrisati zbog toga sto si se prvi put oglasijo na ovom Portalu. Odmah sam te lociro Ovdi nema ni jednog pomena -SDA- .......................... Zbog ovaki komentara gosti vise nemogu pisati,samo registrovani a ti role nisi se nikada jos ovdi ni registrovo,sad sam provjerio,na starom portalu jesi a ovdi nisi....
Admin Admin
Naslov komentara: Re: Luka Tue Sep 28, 2010 4:42 am
Luka
Kako cujem u Luci se nasipa put,prilicno dobro.Zuco je obecao Lucanima i Krusevcima da glasaju za stranku SBB dovesti Asvalt.Ovo sam dobio iz povjerljivih izvora.Narod ce to vjerovatno prihvatiti,trebo je na Karicevu Vlazu odrzati sastanak ali je bio spriecen,radi obaveza.... Berba sljiva i drugog voca privodi se kraju,obecavaju ove zime bice sljivovice. Bilo je malo i svade,ali sve proslo bez vecih posledica.
Predizborne igre su prljavije nego ikada...
Hoceli biti bolje vidicemo,uviek je bilo obecanja mnogo a koristi nimalo ili vrlo malo????