Enver B.
| Naslov komentara: Lucka planina pod velikim snijegom Tue Mar 24, 2009 12:01 am | |
| MZ Luka,jos uvijek ima problema sa snijegom.Duze vremena zbog snijega nisam isao u Luku,pa sam se bijo dobro pripremijo u subotu.Po obicaju dobro sam poranijo.Spremijo sam sve sto mi je potrebno za kraci boravak u Luci.Mislio sam prvo svratiti u Krusev do,malo kod nekoga od rodaka,napraviti par slika a onda se vratiti kod roditelja u Luku.
Polazak iz Srebrenice nije nista nagovjestavao.Kada sam dosao na LJeljando,vidijo sam da nece biti dobro,snijeg je dobro padao.Na Bogodolu je vec prava zima,nisam odustajao,zelja za Lukom bila je jaca i ako sam vec bijo svjestan situacije Iduci uz Ravno,misli mi lutaju glavom,pa se sjeti kako su po takvoj hladnoci nasi preci vjekovima putovali,koliko ih je vrebalo opasnosti po njihove zivote,u tom razmisljanju,kola mi stadose.Izadem da vidim.Napred dalje nema sanse.Razgledam da vidim gdje se bar nalazim i poznadoh da sam na Sakica okuki.
Nakon duzega napora jedva uspjevam da se okrenem i vratim u Srebrenicu,tako da zbog novi padavina nisam mogao preci nasu planinu i doci do nasih sela.Ako bog da iduci put bicu vise sretan...
Kako cujem,danas je bila Dzenaza rah.Hamedu Mujicu u Luci. | |
|