Naslov komentara: Vukoljin stan Sun Jul 25, 2010 2:59 am
Vukoljin stan
Moj dolazak na Vukoljin stan,imao je dva lica. -Prvo sam bio odusevljen prirodnom ljepotom,kuda god pogledam. -Drugo bio sam jako tuzan i razocaran koliko je to sve zapustano i napusteno.
Napustena zemlja..
Nemogu da svatim da ljudi nemogu odvojiti u godini dva tri dana da bar krupno drvece ociste po svom cairu. Vecina ljudi koji su vlasnici zemlje na Vukoljinu stanu,neradi nigdi u preduzecu,ima na pretek vremena da se posveti ovako liepom mjestu i svojoj zemlji.
Svuda..
Svuda gotovo kuda sam prolazio situacija je ista,sem na Alicinu brijegu,ovdi je mnogo bolje. Grehota je ostaviti zemlju koju si od oca ili majke nasledio......
Admin: komentar modifikovan dana: Sun Aug 01, 2010 5:34 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Admin Admin
Naslov komentara: Re: Vukoljin stan Sun Aug 01, 2010 5:34 pm
Avdina prica
Avde rah. prica na ovom snimku svakako da ima svoje mjesto po svim pitanjima ali nebi smo smjeli okretati glavu od onoga sto smo bar nasledili. Hoceli nasi cairi na nasoj planini biti ociscene zavisi iskljucivo od nas. Ne bih smo se smjeli uplasiti starosti,bolesti ni daljine od bolnice i skola,nasi su ovdje zivjeli vjekovima pa i pored tolike udaljenosti bilo je i skolovani ljudi sa ovih prostora.....