Admin Admin
| Naslov komentara: AVDAGA U BOSNI Fri Dec 11, 2009 4:16 pm | |
| Avdaga u Bosni Avdaga Begic,ovih dana bio je u posjeti u Bosni,pa nam je poslao dosta slika sa svoga puta. Avdaga svake godine sa svojom porodicom ide u Bosnu.Jedan je od rijetki ako ne i jedini koji svake godine iz USA ide u Bosnu da cestita svom ocu Kadri,Kurban Bajram.Ima Avdaga vremena da svake godine dva puta stigne do svoje Bosne.Vidjecete da je Avdaga ovom posjetom Bosni u stvari stalno bio na dobrom putu.
Pored toga sto je svojim dolaskom neograniceno obradovao svog oca Kadriju i sestru Serifu, Stigao je da svojom rukom zakolje Kurban,Da posjeti Majcin Mezar,bas na Bajram i prouci Fatihu... Stigao je i do Luke da klanja Dzenazu,nasem Ali... Da obide mnogobrojnu fameliju po Tuzli,Srebrenici i Sarajevu. Ako covjek nesto hoce onda ima vremena i sredstava.Kako je liep osjecaj,kada iz aviona ugledas Sarajevo....Zeljeznicka stanica sa Avazovog TornjaRadi ovog zagrljaja Avdaga ide svake godine dva puta u BIH,normalno i bude vise takvih...Veliko je blago biti covjek...A onda je stigao i Kurban Bajram....Odusevilo me kako Mujo liepo izgleda.Mujo je uz Aliju M.bio moj najbolji drug i prijatelj iz mladosti iz momacki dana,medu nama nie bilo tajne,nikada jedan drugog nismo izdali ni za jednu dlaku Braca nasa nisu znala sto mi znamo,ostali smo do sudenog dana takvi...Slike govore sve.....Avdagina sestra Serifa je veliki covjek.....Saban Seta i Avdaga...Mezar Mehmeda JukicaA onda u Luci na Dzenazi.... | |
|