Admin Admin
| Naslov komentara: CETVRTI JULI Fri Jul 10, 2009 12:46 am | |
| CETVRTI JULICetvrti juli,za sve nas spada u poseban praznik. Za ovaj dan odrzan je turnir u fudbalu izmedu nekoliko ekipa u Sharloti,N.C.USA.Posebnu paznju privukao mi je ovaj momak koga upravo vidite,on se zove Anel Ramic.Anel je jako pametan momak,brzo se uklapa u svako drustvo,posebno odusevljava starije svojim liepim ponasanjem.Odrasto je mnogo brze od svoje generacije i stasao u liepog momka.Ima i liepu djevojku,koju kako kaze voli iznad svega.Anel je roden u Pripecku,Zepa....Sada malo slika koje sam prikupio za cetvrti Juli..Anel sa djevojkom..Nije bilo puno gledalaca pa sam ostao uskracen za vise slika..Jedan od boljih fudbalera..Anel je branijo za svoju ekipu i stalni je igrac...Anel jos jednom spasava svoja vrata..Anel u kratkoj pauzi...Zestoka borba za svaku loptu..I Ferid je mlad momak....Ferid se bacijo kao prvoligas ali lopta je bila brza...Golman iz Virdinije,cijom zaslugom nosi prvo mjesto..Jedan dijo vjerne publike.Nedzib iz Stitkova dola,Semso sumar sa djecom,sjedi jedan nas iz bura...Zadovoljni smo onim sto smo vidjeli..Turnir je odigran po veoma toplom vremenu,pa zbog toga nije bilo puno gledalaca..Poslie turnira malo slika oko moje kuce..Rijetkost je ovdi vidjeti vocku,pogotovu krusku.Ovu krusku sam ja posadio i vidite kako rada..Poslije prikazane kruske,da pokazem i moj vrt,koji tek stize...Ovo je bio moj vrt.. Na kraju ulaz u moju kucu.. | |
|
mumin
| Naslov komentara: Re: CETVRTI JULI Sun Jul 12, 2009 4:21 am | |
| | |
|