Svadba moga Adina i Dzevahire, u Salisbury Decembra - 05 - 2010 - god. Vjerujem da je slicnost osjecaja u ovakim prilikama kod svih roditelja slicna.Veselje,ispunjeno maximalno cesto izmjesano i sa suzama radosnicama. Slika ima dosta,ali ja jos uviek imam malo vremena,u narednom periodu,uradicu par video snimaka i postavicu jos slika. Ovom prilikom zelim da se zahvalim svakome ko je dosao da uvelica nase veselje.
Zelim da se zahvalim ljudima koji su mi pomogli oko organizovanja i priprema ove svadbe:
Zahvaljujem se Snahinoj porodici koji su mnogo,mnogo pomagali,mimo svih ocekivanja,radili su gotovo sve.Mnogo hvala Edhemu i njegovoj suprugi Mujic koji su dosli sa Floride i stalno nam pomagali sve sto je bilo potrebno,hvala i Ekremu Mujicu,Edinom bratu,to su sinovi rah.Ramiza Mujica. Posebno hvala njihovoj majci Kadiri... Hvala Hamidu Custovicu i njegovoj porodici,Hamdiji Custovicu i Melihi... Zahvaljujem se Aliji Salcinovicu i njegovim sinovima: Fikri i Sadiku.Veliko hvala Amiru Mustaficu i njegovoj porodici. Hvala Hasibu Mustaficu. Muhidinu i Nermini Begic. Anelu Ramic. Zineti i Almi. Ibri Begicu. Hvala jednom Egipcaninu,Pakistancu Hvala svim ljudima koji su na bilo koji nacin bili samnom prisutni ovih dana.
Izvinjavam se ako sam necije ime zaboravio pomenuti.