WukoljinStan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WukoljinStan

HomeHome  portalportal  GalleryGallery  TražiTraži  Latest imagesLatest images  RegistracijaRegistracija  LoginLogin  

RADOVI NA PUTU,OZLOVRH--BORAK

Go down 
AutorPoruka
Admin
Admin
Admin

RADOVI NA PUTU,OZLOVRH--BORAK Empty
KomentarNaslov komentara: RADOVI NA PUTU,OZLOVRH--BORAK   RADOVI NA PUTU,OZLOVRH--BORAK Zzzzzr10Sun Aug 23, 2009 5:18 pm

RADOVI NA PUTU,OZLOVRH--BORAK YYYYYYYLIEPOOKORADOVI NA PUTU,OZLOVRH--BORAK YYYYYYYLIEPOOKO
RADOVI NA PUTU,OZLOVRH--BORAK E3-1-1

Radovi asvaltiranja prema Borku..

Jutros sam razgovarao sa Fejzom u Luci:
Pitao sam Fejzu: Izmedu ostalog najvise o radovima na asvaltiranju puta.
Fejzo mi kaze:Od jutros asvaltiranje ide sa Ozlovrha prema Borku,za 15 dana bice nas asvalt spojen sa Zepskim putem na Borku.
Enver ce sada poceti ponovo sa nasipom ispod Klisa prema Podravanju.Ova dijonica puta je skroz unistena i ovaj dijo puta je naj kriticni.Ovi radovi za nas kraj nemogu se procjeniti koliko su vrijedni i ovom kraju potrebni.
U Luci se ovih dana radi ko nikada,ima posla na sve strane.Ja od prekuce kuham pekmez,kruske su dobro rodile,sljive negdi jesu a negdi nema nista.Ja nepamtim ovako bericetnu godinu u Luci i nasoj okolini,svega ima. Put je sa asvaltiranem Ozlovrh--Vukoljin stan zavrsen.Mnogi pricaju da ce praviti vikendice,mogu reci svuda po nasoj planini....

Puno srece i bericeta za nas kraj i u buducnosti....

Ja imam informaciju da je veliko pitanje,hoceli put poceti sa radom ove godine:Vukoljin stan--Podravanje,da je prioritet Klis -Luka a ovaj drugi dijo naredne godine.Ipak dobro je kako god...

RADOVI NA PUTU,OZLOVRH--BORAK E5-1

RADOVI NA PUTU,OZLOVRH--BORAK Jagodesaigrisnjika-1
[size=18]LJEPOTA IGRISNJIKA.......

RADOVI NA PUTU,OZLOVRH--BORAK BLIJEPASLIKA-1
Suceska..

Na vrh Go down

RADOVI NA PUTU,OZLOVRH--BORAK
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Borak nasa Planina